A Dragonok

Üdvözlünk az ÉRD női NB1-es kézilabda-csapatának szurkolói weboldalán!

Az ÉRD női kézilabdacsapatának szurkolni nagyszerű érzés. Ezt az érzést Te is átélheted, ha ellátogatsz egy mérkőzésre az Arénánkba, vagy elkíséred a csapatot egy idegenbeli mérkőzésre, esetleg egy nemzetközi kupamérkőzésre. Szurkolóink kulturált, javarészt családos emberek. Ez az “Érdiség” mindig is jellemző volt az itteni lakosokra. A mérkőzésekre nagyon sok fiatal, vagy gyermekes család is kilátogat, ezért fontosnak tartjuk a kulturált DE HANGOS szurkolást. Csapatunkat elkísérjük tűzön vízen át,  együtt örülünk minden gólnak és biztatjuk őket a nehéz percekben is. Ez a szurkolás lényege számunkra. És persze hogy MI szurkolók, MI DRAGONOK jól érezzük magunkat a mérkőzéseken és ezt a jó hangulatot árasszuk a csajok felé a pályán és a többi szurkolótársunknak.

  • Ha még többet szeretnél tudni az aktuális dolgainkról, nézz fel a Facebook OLDALUNKRA: www.facebook.com/orangedragonserd/
  • Ha csatlakozni szeretnél közösségünkhöz, keresd a Facebook CSOPORTUNKAT, majd gyere az Arénába szurkolni (vagy fordítva, az mindegy…): www.facebook.com/groups/501376593254986/
    (A szurkolói csoportunk zárt csoport, a felvétel nem automatikusan történik ezért légy türelemmel)

Budapest Aréna – 2018

A Fanatikus Dragonok helye az Érd Arénában alapvetően az R1-R2 szektor, de hagyományőrzőként ezt a szektort “B közép”-nek is hívjuk. Mivel sokan vagyunk és nem mindenki tud a kapu mögött lenni ezért sok Dragont találsz a szélső szektorokban is.  De ha vendégként látogatsz el a sportcsarnokba tudnod kell hogy az R1-R2 szektorban bizony nincs csend és előfordulhat hogy egy zászló fog éppen előtted lengeni…. hát ez ilyen!

Érd Aréna – 2017

Idegenbeli meccseken a vendégszektorba tömörülünk. Ilyenkor szoktuk szeretettel üdvözölni azon szurkoló társainkat, akikkel ritkán találkozunk, hiszen az Érd Aréna méretei miatt otthonunkban ez könnyen előfordulhat.

Szurkolok

Dunaújvárosi Sportcsarnok

GYERE ÉS SZURKOLJ VELÜNK!

Videók

Hazai gól öröme

Hangulat egy vidéki mérközésen