Transzparens beviteli engedély kérelem

Amennyiben szeretnél valamilyen feliratot, logót, ábrát (stb) tartalmazó transzparenst, vagy zászlót a meccsekre magaddal hozni, ne felejtsd el engedélyeztetni az adott klubbal. Az engedély minden esetben arra a stadionra vonatkozik – engedélyt megadó – akitől megkérted, tehát egy érdi engedély nem fog feljogosítani pl. a Budapest Arénába történő használatra. A szabályok szerencsére nem túl szigorúak, azonban előfordulhat, hogy egy adott stadionban az engedély hiányában NEM használhatod ezen szurkolói kellékeidet.

Az engedélyben a kiállító sportszervezet engedélyezi, hogy adott dátumtól kezdődően az NB I. – NB I/B. – NB II. bajnoki, a Magyar Kupa és a nemzetközi mérkőzéseire, az engedélyben részletezett paraméterekkel meghatározott transzparens a sportlétesítmény területére bevihető – amennyiben biztonsági előírást nem sért, illetve a kihelyezett reklámokat nem takarhatja – és kihelyezhető. Az engedélyben meghatározott paramétereket a sportlétesítménybe való belépéskor a rendezők ellenőrizhetik. Ha az előzetesen kiadott engedélyhez képest változtatást hajtanak végre a transzparensen, az azonnal érvényét veszíti. Az engedély legtöbbször visszavonásig érvényes (de lehet egy adott mérkőzésre szóló is), amely ha megtörténik, akkor a transzparensért felelősséget, vállaló személyt, a szervező Klub hivatalosan értesíti.

A szükséges nyomtatvány az MKSZ oldalán megtalálható, de innen is letöltheted: Transzparens_beviteli_engedely_2018-ures

Kérlek ha az érdi csapat szurkolásához szeretnél ilyen jellegű zászlót/transzparenst készíteni/használni, azt mindenképpen egyeztesd velünk, hogy segíthessünk az engedélyeztetésben. Zászló esetén a felhasználható zászlórúddal kapcsolatban szintén érdeklődj nálunk!

Köszönjük hogy elolvastad és tudomásul vetted:
Az OD vezetősége

Frissítve: 2018