2017.02.03. Ismét bevettük Dunaújvárost

Ahogy az elmúlt években már szokássá vált. Ismét fantasztikus hangulatot teremtettünk a lányoknak Dunaújvárosban, és ismét lemostuk a pályáról a DKKA-t.

Ugyan Fekete Bozsana góljával megszereztük a vezetést, de korábbi kedvencünk, Kovács Anna vezetésével fordítani tudott a Kohász – na de nem kellett pánikba esni, hiszen a lányok már a november EHF-kupa visszavágón ötgólos hátrányba kerültek, de aztán ahogy Janurik Kinga el kezdett parádézni a kapuban, úgy elöl is minden helyreállt. Szveti is hozta azt, ami miatt a csapatban van, és ezúttal három hétméterest is sikerrel védett – sokaknak nem csak a szurkolás, hanem ez is a 2014/2015-ös bronzcsata visszavágóját idézhette elő.

Támadásban nem volt egy szál gond sem, hiszen csupán Gulyás Vanda volt csak, aki nem tudta bevenni Ogu és Csapó Kyra kapuját, de ő is erőssége volt a védekezésnek és tulajdonképpen senkire nem lehet egy rossz szavunk sem, hiszen ismét lemostuk a hazaiakat, nem csak a pályán, hanem a lelátón is. Mindenki hozzátette a magáét a sikerből!

Jó volt látni, hogy Kiss Niki ugyan még nem százszázalékos, de parádésan szállt be a meccsbe és három szemet gyönyörködtető gólt vágott.

Kingi huszonkétszer, Zseli ötször, Szveti háromszor védett.

Újabb nagy győzelem a zsebben. De nem szabad hátradőlni, mert vasárnap jön a Rosztov-Don, ahol talán még a százszázalék sem lesz elég. Ott mindent bele kell adni a pályán és a lelátón egyaránt! Óriási csata lesz a győzelemért, hiszen ha nyerünk, úgy pontszámban behozzuk az oroszokat. Sőt, még jobb lenne, ha négy, vagy több gólos győzelembe tudnánk hajszolni a lányokat, mert ebben az esetben az egymás elleni eredmény is a mi javunkra billenne és kényelmesen utazhatnánk a németekhez.

K&H női kézilabda liga, 11. forduló DKKA–ÉRD 22–29 (10–13)
Gólszerzőink: Krpezs-Slezák 6 (2), M. González 4, Kiss N. 3, Klivinyi 3, Signaté 3, Fekete B. 2, Barján 2, Szabó L. 2, A. Bulatovics 1, Kisfaludy 1, Araújo 1, Vajda 1.

Következő meccs: 2017.02.05., 15.00, EHF-kupa, csoportkör, 5. forduló: ÉRD–Rosztov-Don

Írj hozzászólást

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code