Bevásároltunk a nyugdíjasoknak…

Sikeresen “végrehajtottuk” az idei kézi szezon első jótékonysági megmozdulását. A késői szervezés miatt ugyan kevesen tudtatok eljönni, de vittük magunkkal Dragon társaink felajánlott 2000 Forintjait is, így több mint egy tucat érdi nyugdíjas arcára csaltunk egy kis mosolyt és adtunk egy kis boldogságot az érdi piacon töltött közel egy óra alatt.

oranged-dragons-erdi-piac-IMG_2654

Hazaérve máris megfogalmazódott bennünk, hogy ezt meg kell ismételni! Arra gondoltunk, hogy most valamilyen nem romló élelmiszer csomagokat fogunk összeállítani amiket előzőleg megvásárolunk közösen. Ezeket fogjuk kiosztani a piacra érkező nyugdíjasoknak még a tél beállta előtt.

Ezáltal még több rászoruló kaphat tőlünk egy kis törődést. valamint megmutathatjuk az embereknek hogy az érdi kézilabda csapat szurkolóinak fontos a sportág és a csapat népszerűsítése.  A részleteket mihamarabb megosztjuk veletek itt és a Facebook oldalunkon is!
Köszönöm még egyszer a felajánlásokat szurkolótársainktól, Hajrá Érd!!!

Csabikátok!

ui: Néhányan nem is tudták hogy van kézilabda csapatunk pedig itt élnek 60-70 éve… hát most már tudják, sőt volt aki megígérte hogy ezek után biztosan kilátogat egy mérkőzésre..