Elkészült a nagymolinónk!

Dragonok!
Megkezdődött a 2019-es év és MI DRAGONOK azt szeretnénk ha nemcsak a szurkolói táborunk gyarapodna, de ehhez a hangunkon kívül, különböző látványelemekben is gazdagodnánk. Az elmúlt hetek, hónapok ezzel kapcsolatban nem teltek tétlenül, néhányan azon dolgoztunk hogy ne csak ötleteljünk és beszéljünk, hanem meg is valósítsunk elképzeléseket.

Mint bizonyára sokan láttátok, készültek videók, videóklipek amihez elkezdtünk narancs-fekete füstgránátokat és fáklyákat használni – a füstöknek lesz még szerepe ebben a szezonban többször is -, folyamatos a megújult weboldalunk karbantartása, elkészült egy FACEBOOK OLDAL a csoport mellé, Az előző hónapokban sok szurkolói zászlóval is gazdagodtunk.

A Debrecen elleni meccsre a tegnapi napon elkészült 2 db 4.2 x 0.8 méter méretű molinó “ORANGE DRAGONS” illetve “HAJRÁ ÉRD NK !” feliratokkal. Hazai meccseken ezek fixen az R1-2 és R3/R4-et elválasztó korlátokon lesznek a dobok két oldalán, vidéki meccsekre pedig visszük magunkkal.
A molinó saját tervezés, a kivitelezésre a TCH Tárnoki Művészeti Egyesületet kerestem meg (egykori Tárnok City Huligans), végül a tárnoki graffiti művész Muskovics Antal fújta vászonra nekünk 2 nap alatt.

Fogunk majd szervezni adománygyűjtést ezekkel a költségekkel kapcsolatban, amelynek lebonyolításáról a közeljövőben határozunk Csabi vezetésével.
HAJRÁ ÉRDI LÁNYOK, HAJRÁ ÉRD!