Megindultak a plüssök a gyerekek felé!

Ismét egy jó nap! Találkoztunk a Szelíd Motorosokkal és együtt adtuk át a három személyautónyi plüss játékot a János Kórház Gyermeksebészeti Osztályának. Így az országos akció részeként mi is eljuttattuk az ÉRD-GYŐRI ETO meccsen közösen összegyűjtött plüssöket a gyermekosztály orvosain és nővérein keresztül a gyerekeknek.

IMG_1837

Minden a tervek szerint haladt, hála a remek szervezésnek (Szelíd Motorosok), de ne hagyjuk szó nélkül hogy a plüssök mellett a motorok is nagy népszerűségnek örvendtek ma a János kórházban. Fordultunk párat mire minden ajándék a helyére került, és mivel a padlástéri kis raktár immáron tényleg szinte plafonig megtelt, az utolsó adagot, nem volt mit tenni mint a földszinten letenni. De szerencsére a doki tudta mit kell tenni (egy doki mindig tudja…) felpakoltuk egy gurulós betegágyra és ekképpen vettünk búcsút az osztály dolgozóitól is.

IMG_1889

A MI küldetésünk itt most véget ért, de ne feledjétek hogy motoros testvéreink nagy akciója még csak ma kezdődött, hiszen az ország sok kórházába fognak hamarosan eljutni ezek az adományok, és bízunk benne, hogy sok gyermek arcára fognak mosolyt csalni. Nagy tisztelet a Szelíd Motorosoknak, akik nem rettentek meg az időközben hatalmassá nőtt feladat nagysága láttán, hanem keményen dolgoznak rajta hogy mindenhova eljussanak az adományok. Jövőre újra VELETEK!

IMG_1907

Köszönjük mindenkinek aki részt vett velünk ebben a küldetésben, megmutattuk a sportvilágnak is, hogy HABÁR TÖBB A TÁBOR EGY A SZÍV!

Széles utat! Hajrá Érd!

Képeink az átadásról: